Del 3

Navigator

"Du skal tage Navigator hvis du vil have en helt uforglemmelig, speciel, lærerig og inspirerende oplevelse, samt hvis du seriøst er klar på at realisere dine mål, drømme og succeser." - Tidligere deltager

NAVIGATOR.

Når man har lært at sætte sig et mål og fået skabt modet til at gå efter det, er næste skridt at kunne navigere derhen. Camp True Norths tredje og sidste kapitel hedder derfor Navigator. På Navigator lærer du at omsætte al den viden, du har fået på Basecamp og Explorer - sammen med dine erfaringer fra "virkeligheden" mellem camps - til ny handling. Det er et intensivt program, der løfter både selvindsigt, styrker, evner og handlekraft til et nyt niveau.

Hvilket liv vil du have?

På de andre to camps har du undersøgt, hvad dine mål og værdier er, og hvordan du kan planlægge vejen mod et liv der giver mening for dig – og som gør dig glad. Du har lært strategier til at bringe dine talenter i spil og finde hjælp fra andre omkring dig. Navigator tager alle de værktøjer og får dem til at gå op i en højere enhed.

Leder i dit eget liv

Det er afgørende at være lederen i sit eget liv - og det kræver selvfølgelig øvelse. På Navigator får du coaching og feedback, mens du træner brugen af alt det, du har lært på Basecamp og Explorer. Du vil få mulighed for at bidrage til Explorercampernes udvikling ved at formidle dine egne erfaringer videre.

Skab dit eget "kort"

Med Camp True North's 8 kompaspunkter i hånden, vil du på Navigator blive guidet igennem at designe dit eget kort, din historie - dit liv. Du vil blive klogere på dig selv, og hvordan du bedst muligt kan bringe dine styrker i spil og omsætte viden til handling.

Det siger tidligere Navigator deltagere:

“De kompetencer du får med i den sjove uge er gaver for livet. Så forær dig selv den gave og tag en uge på Camp True North.”

“Du skal tage afsted fordi, du lærer så meget på kun 1 uge, du møder en masse dejlige mennesker, du får en oplevelse for livet.”

“Jeg tog fra True North med en stærk følelse af, at verden er fyldt med muligheder, og at jeg er i stand til at tage dem og få noget fantastisk ud af dem.”

“Jeg er blevet meget mere sikker på mig selv, og hvad jeg gerne vil. Jeg har fået mere styrke og er blevet en meget, meget bedre leder.”

Vi ses på Navigator!

Vi glæder os til at tage det sidste skridt sammen med dig

Se alle datoer her

Del 3

Navigator