Del 2

Explorer

Niveau 2 - Explorer handler om relationer og fællesskab. Her trænes samarbejde, kommunikation og konflikthåndtering. Fokus er på at sikre gode relationer og sociale kompentencer, som støtter dig i det liv, du gerne vil leve.

Det Sociale Kompas

På Basecamp fik du Det Personlige Kompas. På Explorer får du de sidste 4 kompaspunkter: Kommunikation, Samarbejde, Empati og Selvbeskyttelse. Du vil få værktøjer, der er vil gavne dig i fremtiden både i dit personlige liv med venner og familie, samt i dit arbejds- og fritidsliv. Vil du tage det næste skridt i din udvikling, er Explorer stedet for dig!

Vær dig selv

Du vil lære kommunikationsværktøjer, som støtter dig i at stå ved dine værdier, også når nogen forsøger at trække dig i en anden retning. Du vil lære at lytte aktivt, give plads til andres synspunkter og bruge forskelligheder til at opnå markante resultater i samarbejde med andre. Glæd dig!

Fokus på Explorer

Explorer fokuserer i endnu højere grad på at udvikle relationskompetence, samarbejdsevner på tværs af forskellighed, kommunikative kompetencer og konflikthåndtering. Du bliver rustet til at opbygge dybere relationer og skabe stærkere teams, og får redskaber, så du kan folde alle dine talenter ud i verden omkring dig!

Unik stemning

Et væsentligt aspekt af Explorer er, at alle deltagere har valgt at vende tilbage til Camp True North. Det betyder, at du udelukkende vil være omgivet af andre unge, der også er interesserede i at vokse og udvikle sig i campens helt unikke forandringsmiljø. Det fører til dybere samtaler, stærkere relationer, en højere grad af læring og en større chance for at møde mennesker, der kan hjælpe dig med at skabe de forandringer, de ønsker.

Det siger tidligere Explorer deltagere:

“Jeg er blevet meget bedre til at bruge mig selv rigtigt, jeg har lært mig selv at kende helt ind i kernen af mig.”

“Explorer er stedet hvor du kan blive bedre til at følge dit hjerte og nå dine mål. Det er en fantastisk oplevelse hvor man møder nogle vidunderlige mennesker.”

“Det er super lærerigt, samtidigt med at det er spændende og energifyldt hele tiden.”

“Det er en oplevelse for livet og jeg synes det er synd ikke alle kender det!”

Vi ses på Explorer!

På Explorer campen vil du møde et team af passionerede ildsjæle med indgående erfaring fra Basecamp, og som ved, hvordan de bringer dig videre herfra, og støtter dig i at skabe de resultater du ønsker.

Se alle datoer

Del 2

Explorer