Del 1

Basecamp

Basecamp er en 5-dags oplevelse, som du kan få glæde af resten af livet. Det er første del af Camp True North’s 3 programmer og designet til dig, der gerne vil blive klogere på dig selv og dine egne styrker. Fokus er på selvindsigt og personligt lederskab. Det er en unik mulighed for at få afdækket dine særlige talenter, så du mere målrettet, kan gå efter det liv, du ønsker.

Personligt lederskab

Personligt lederskab starter med at finde ud af, hvad vi hver især synes er vigtigt i livet. I løbet af ugen vil du blive klogere på dine værdier, hvad der er betydningsfuldt for dig, hvad du gerne vil stå for som menneske, og hvordan du trives bedst. Helt afgørende komponenter at være opmærksom på, når du skal træffe valg.

Du vil blandt andet blive præsenteret for strategier, lette modeller, der kan støtte dig, når du skal sætte mål eller bliver testet af dine omgivelser. Vores dygtige team vil coache og udfordre dig, så du tager fra campen med mere klarhed og med gåpåmod til at handle på det, der er vigtigt for dig.

Program

I dagtimerne er der tempo på. Vi har meget på hjertet, vi gerne vil dele med jer - og vi gør det underholdende med inspirerende historier, sjove øvelser og udfordringer.

Hver dag efter frokost er der sat tid af, hvor du kan vælge dig ind på forskellige aktiviteter og workshops. Formålet med “eftermiddagspausen” i programmet er, at du kan lade op eller bare have det sjovt, præcis som det passer dig. Det kan f.eks. være forskellig sport, styrketræning, dans, gåture, meditation/yoga eller kreative workshops.

Aftenerne på Camp True North er mere rolige. Her er musikken dæmpet og stemningen hyggelig. De fleste øvelser foregår i jeres teams af ca. 10-12 personer. Her er god tid til refleksion og til at fordøje dagens indtryk inden sengetid.

Læs mere om programmet

Det siger tidligere Basecamp deltagere:

“De kompetencer du får med i den sjove uge er gaver for livet. Så forær dig selv den gave og tag en uge på Camp True North.”

“Du skal tage afsted fordi, du lærer så meget på kun 1 uge, du møder en masse dejlige mennesker, du får en oplevelse for livet.”

“Man bliver mødt af et inspirerende team og får en lærerig, fantastisk, sjov og aktiv uge, som giver en værktøjer til at få det liv man vil have.”

“Jeg tog fra True North med en stærk følelse af, at verden er fyldt med muligheder, og at jeg er i stand til at tage dem og få noget fantastisk ud af dem.”

Venner for livet

Der vil være ca. 120 unge på en camp, motiveret af forskellige ting, men med det tilfælles at de har modet til at lære noget om sig selv og har lysten til at blive ledere i deres eget liv.

At gennemføre Basecamp sammen giver et enestående sammenhold. Derfor er det et unikt sted at skabe stærke venskaber - måske for livet? En af de ting som dem der har gennemført Camp True North siger, er at, de relationer der skabes på camp er noget helt særligt.

Se camp brochure her

Inspirationsaftener

Inspirationsaftenen er designet til at give dig og din familie en smagsprøve på, hvordan det er at være på camp. Se hvordan vi underviser og hvorfor vores forskningsbaserede program er i stand til at skabe så betydningsfulde resultater på bare 5 dage. Det er selvfølgelig en aften, hvor du bliver underholdt, men også en mulighed for at få konkret værdi med hjem og stille spørgsmål inden du tilmelder dig.

Se alle datoer her

Team True North

På Camp True North bliver du mødt af et top professionelt team, som alle brænder for at skabe resultater for dig. Fælles for vores dygtige team er overskud, integritet, udholdenhed og masser af empati. En stor del af vores teamledere er unge, typisk universitetsstuderende, som er trænet i vores metode, og som samtidig kan huske, hvordan det er at være ung.

Læs mere om Team True North

Mere information

Hvem?
Campen er for unge mellem 14 og 20, der gerne vil udvikle sig og have en oplevelse for livet.

Varighed & Datoer
Alle camps varer 5 dage og er i skoleferierne (vinter, påske, sommer og efterår). Se datoer her

Hvor / Sted
Campen afholdes typisk på gymnasier. De specifikke lokationer kommer online løbende.

Forældreworkshop
Fredag eftermiddag er der en times forældreworkshop som giver indsigt i ugen og gode råd til forældrene.

Infopakke
Få al information samlet på mail eller med posten. Læs mere her

Spørgsmål?
– Email: Info@truenorth.dk
– Tlf: 60216206 (9-16 man-tors)
– Facebook: Camp True North

Pris & Tilmelding
– Pris alt inkl. er 6495 kr.
–  Tilmeld nemt online her

Ses vi?

Mere end 35.000 unge har allerede været på Basecamp og oplevet energien, venskaberne og de værktøjer og resultater fem dage kan give. Det er en oplevelse for livet!

Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld og se datoer her

Del 1

Basecamp

Bliv klogere

Få infopakke

Gratis inspirationsaften

Læs mere

Spørgsmål?

Kontakt os