En typisk dag på camp

Kompaspunkt (Start)
Hver dag går vi i dybden med et af vores fire kompaspunkter. Kompaspunkterne repræsenterer færdigheder, som kan hjælpe dig med at navigere i livet.

Morgenprogram
Derefter er der fagligt input, historier, øvelser, aktiviteter, spil og diskussion – kun afbrudt af god musik. Altsammen oplevelser som løfter konceptet og giver værktøjer, så du kan forbinde de enkelte kompaspunkter med din hverdag.

Aktivitetstid
Der er hver dag sat tid af til at du kan dyrke sport, eller deltage i mere afslappede aktiviteter.

Team tid
Fast punkt på programmet hvor du er sammen med dit team, så alle lærer hinanden bedre at kende.

Eftermiddagsprogram
Her udnytter vi de nære kontakter man knytter til hinanden, til at komme ind på emner som kommunikation, hvordan man skaber stærke teams, og hvordan man sætter sig mål for sig selv og for fremtiden.

Aftenprogram
Hver aften får alle chancen for at udforske sig selv personligt og socialt ved hjælp af reflekterende aktiviteter og gode samtaler. Formålet er at lære sig selv bedre at kende, og have tid til at tænke over hvordan deltageren ser verden, samt hvad man kan bidrage med for at gøre sin egen verden endnu bedre.

De tre camps

Basecamp (start)
Basecamp er det første niveau på Camp True North. Basecamp handler om at opdage og udvikle sine personlige kompetencer. Samtidig er det fem dage med fuldt tryk på.

Explorer
På Basecamp lærer du om, hvem du er, og hvem du ønsker at være. På Explorer lærer du, hvordan du kan udfylde din plads i verden – sammen med andre.

Navigator
Et intensivt lederskabsprogram, hvor du løfter din indsigt og handlekraft, dine styrker og evner til et helt nyt niveau. Fokus er på at give dig de mest effektive ledelsesværktøjer.

Det har tidligere deltagere sagt:

“De kompetencer du får med i den sjove uge er gaver for livet. Så forær dig selv den gave og tag en uge på Camp True North.”

“Du skal tage afsted fordi, du lærer så meget på kun 1 uge, du møder en masse dejlige mennesker, du får en oplevelse for livet.”

“Man bliver mødt af et inspirerende team og får en lærerig, fantastisk, sjov og aktiv uge, som giver en værktøjer til at få det liv man vil have.”

“Jeg tog fra True North med en stærk følelse af, at verden er fyldt med muligheder, og at jeg er i stand til at tage dem og få noget fantastisk ud af dem.”

Mere information

Hvem?
Campen er for unge mellem 14 og 19, der gerne vil udvikle sig og have en oplevelse for livet.

Varighed
Alle camps varer 5 dage og er i skoleferierne (vinter, påske, sommer og efterår). Se datoer her

Hvor / Sted
Campen afholdes typisk på gymnasier. De specifikke lokationer kommer online løbende.

Vidensgrundlag
Camp True North bygger på forskning og mere end 10 års erfaring. Læs mere her

Forældreworkshop
Fredag eftermiddag er der en times forældreworkshop som giver indsigt i ugen og gode råd til forældrene.

Spørgsmål?
– Email: Info@truenorth.dk
– Tlf: 60216206 (9-16 man-tors)
– Facebook: Camp True North

Pris & Tilmelding
– Pris alt inkl. er 5695 kr.
–  Tilmeld nemt online her

Ses vi?

Mere end 20.000 unge har allerede været på Camp True North og oplevet energien, venskaberne og de værktøjer og resultater fem dage kan give. Det er en oplevelse for livet!

Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld og se datoer her