Camp True North

Hvornår har du det bedst?

Find ud af, hvordan du spiller dig selv god. Hvad skal der til for at frigøre dit unikke potentiale, så du kan skabe den hverdag, det job – den fremtid du drømmer om?
Mere end 20.000 unge har allerede været afsted og haft en fantastisk uge – du kommer ikke til at fortryde det!

Få en prøvesmag på camp

Tag til gratis inspirationsaften

Basecamp, Niveau 1

Personligt Lederskab

Basecamp er designet til dig der gerne  vil blive klogere på dine egne styrker og hvordan du bruger dem bedst. På Basecamp vil du få indsigt i dine personlige værdier. Du vil blive opmærksom på dine udviklingsområder, og du vil få afdækket dine særlige talenter, så du får bragt dem i spil på en måde der giver dig glæde, selvværd og resultater.

Læs om Basecamp

Explorer, Niveau 2

Social netværk og stærke venskaber

På Explorer bliver du trænet i at indgå i meningsfulde relationer og balancere dine behov med andres uden at gå på kompromis med dine værdier. Dit lederskab bliver trænet og du vil blive udfordret på din kommunikation så du bliver tydelig, skaber fremdrift og samtidig giver plads til at spille andre gode. Det er det lederskab handler om.

Læs om Explorer

Navigator, Niveau 3

Ledelse og handlekraft

Al den viden, du har tilegnet dig på Basecamp og Explorer omsættes nu for alvor til handling. Du vil gå fra Navigator med dit eget personlige kompas. Det kan sikre din retning, når du navigerer igennem livets udfordringer og spændende opgaver i integritet med dine værdier – og med tillid til dine styrker.

Læs om Navigator
Lidt om os

Over 20.000+ unge fra 30+ lande har allerede deltaget på Camp True North

“Ugen på Camp True North har været den bedste uge i mit liv. Alt det jeg har lært om mig selv – og alle de venner jeg har fået. Det kan ikke sammenlignes med noget – det er SÅ fedt”
Amalie, 16 år